NORVÉGIA
Kevés ország van a Földön, amely olyan páratlan természeti csodákkal büszkélkedhet, mint Norvégia.
GENERÁCIÓK ÜZLETBEN
Dr. Kirschner András, a Swiss Clinic alapítója ma lehetne milliomos orvos Amerikában, de azt mondja, eredményes és boldog élete van itthon.
PSZICHOLÓGIA
Ahány ember, annyi út vezet a csúcsra: mindenkinek a sajátját kell meglelnie.
SZÍNHÁZ
Félhomályban áll egy rom. A tetején egy gyerek. Vár és fél.
Legendás sütemények, másfél évszázados tradíció, sikerek, történelmi viharok, újrakezdés és a család összetartó ereje. Az Auguszt család...
Egy harminc éves magyar családi sikertörténet, amelynek termékei szinte minden otthonban megtalálhatók. Anélkül, hogy tudnánk róla.
ACTIMOVE
„Nem vagyok guru, hitelesen csak arról tudok beszámolni, amit én is kipróbáltam és bevált: az Actimove termékei ilyenek.” – mondja Dorottya...
A FÉRFI, AKI TETSZIK NEKÜNK
Jamie Oliver
A SORSFAKTOR
„A tehetség mindent megtanul, a zseni mindent tud.” Goethe megállapítása hiába vált szállóigévé, még mindig bajban vagyunk, ha ezt a tudást időben...
WHISKY
A whisky a világ egyik legnépszerűbb röviditala, amely egyszerre életérzés, szimbólum és a kemény munka gyümölcse.
FRANCIAORSZÁG
Sajthegyek, „csíkos pizsamás” udvarházak, fekete-fehér tehenek valószínűtlenül zöld réteken.
SZÉPSÉG
Egy jó szempillaspirál csodákra képes, ezt mindenki tudja. De vajon mióta ismerjük csábos tekintetet varázsoló hatását?
GASZTRONÓMIA
A Tetovált lány és a skandináv krimik után az északi gasztronómia is világot hódít.
Heiszler Olivér séffel beszélgettünk a Michelin-csillag gasztronómiai világban betöltött szerepéről és jelentőségéről.
Megelevenednek az irodalom klasszikusai- no, nem színpadon vagy filmvásznon, hanem ételben. Az irodalom és a kulinária találkozása az asztalon.
PROGRAMAJÁNLÓ
A nők szerepe egyre láthatóbbá és meghatározóbbá válik a gasztronómiában.
Az emberi test páratlan, tökéletes műalkotás, nincs hozzá fogható. Ha jól bánunk vele, hosszú évtizedeken keresztül szolgál bennünket....
BOR
Megkezdődött a hét végén a kékfrankos szőlőfajta szürete a soproni borvidéken. Legendák és jótanácsok!
RÚZS
Az egyik legősibb és egyben a legkedveltebb szépítőszer: szinte minden retikül mélyén ott lapul.
RÁADÁSUL A VÁROS FELETT?
A recept látszólag egyszerű: a gyönyörű kilátást fűszerezd meg finomabbnál finomabb ínyenc falatokkal és csodaszép desszertekkel.(x)
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Moholy-Nagy László művei Fotográfus, festő, formatervező, a magyar képzőművészeti egyetem névadója.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró
televíziós műsorvezető