JOSEPH VIOLA
Franciaország legismertebb étele a Pâté en Croûte, vagyis a tésztában sült pástétom. S ennek a világbajnoka, Joseph Viola.
JULIE DELPY
Intellektuális szerzői filmekről egyes kritikusai szerint hisztérikus komédiákra váltott. Julie Delpy, ezúttal Berlinből.
A FÉRFI, AKI TETSZIK NEKÜNK
Jamie Oliver
INTERJÚ SÁRKÖZI ÁKOSSAL
Sárközi Ákos szerint a tökéletes étel titka gyakran egy apró tökéletlenség. A Borkonyha séfjével a Nespresso Atelier kapcsán készítettünk...
"Az asszony dolga a várás"
INTERJÚ MIZSEI JÁNOSSAL
Interjú Mizsei János séffel ételről, fine diningról, otthoni főzésről és a hamarosan megrendezendő Nespresso Atelier rendezvényéről.(x)
TÁRSADALOM
„Én nem vagyok feminista, de…” És ha mégis?
FRANCES MAYES
Napsütötte szakácskönyv címen jelent meg Frances Mayes és férje, Ed legújabb kötete. Ebből az alaklomból Budapestre látogattak.
LEZÁRÁS, MEGÚJULÁS, ÚJRAKEZDÉS
Ajándékok után rohangálás, kimerítő főzés és kirobbanó viták. Szeretet, öröm, várakozás. Fontosak-e az ünnepek, és mi a szerepük az...
TECHNIKA
Íme, a legérdekesebb innovációk, amelyek biztosan megváltoztatják a hétköznapjaidat.
GASZTRONÓMIA
Mindenki emlékszik még a TV Paprikából a kedves, francia fiúra, aki alig-alig beszélt magyarul, de amikor főzni kezdett, mindig csillogott a...
INTERJÚ GÖRÖG ZITÁVAL
Színésznő szeretett volna lenni, de modell és műsorvezető lett, majd vámpírhercegnőként tűnt fel a pesti földalattin - egy filmben.
Ki ne emlékezne az Olaszországon átrobogó piros, retró Fiatra, melyben hangosan dübörgött a Quattro mille baci.
LUCA-NAP ÉS A JELENKOR
Lux: fény, világosság. A szóhoz egy női név, egy legenda és egy ünnepi szokás is kapcsolódik.
GENERÁCIÓK ÜZLETBEN
Generációkon átívelő családi álom a marcipánrózsától a világhírig.
Pihenés a kertben
Flórák és faunák
Moholy-Nagy László művei Fotográfus, festő, formatervező, a magyar képzőművészeti egyetem névadója.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
író, újságíró
divatszakértő, blogger
újságíró