UTAZÁS
Törökország lenyűgöző kulturális, történelmi és gasztronómiai kaland. Ahol kelet és nyugat összeér.
GASZTRONÓMIA
Enni kell, de vajon fűlne-e a fogunk egy főttpénisz-tálhoz vagy madárnyálból készült fészekhez? Bizarr és méregdrága fogások.
LISSZABON
Ha a hosszúra nyúlt vénasszonyok nyara nem volt elég, a szürke novemberi hangulat helyett válasszuk Portugáliát!
A Costes és az Onyx után van egy harmadik Michelin-csillagos étterme is Magyarországnak: a Borkonyha.
NESPRESSO ATELIER
A Nespresso Atelier háromnapos eseményén a kávé egy merőben új oldalával ismerkedhettek meg a vendégek Michelin-csillagos séfek tálalásában.(x)...
Noël Mantel: a séf, aki cannes-i éttermével hódította meg Hollywoodot.
ÉSZAKI VENDÉGEK
Az északi országokban Szent Iván az év legkiemelkedőbb napja, nemzeti ünnep, amelyet áthat a bűbáj és a varázslat.
NESPRESSO
Az idei Nespresso Atelier rendezvényen ismét összefogott a magyar gasztronómia legjava. (x)
FESZTIVÁL
Idén nemzetközi sztárok színesítik a Gastroblues Fesztivál programját.
FESZTIVÁL AJÁNLÓ
A nyár legjobban várt fesztiváljai nem csupán a zene, de a művészet és a gasztronómia szerelmeseinek is tartogatnak meglepetéseket 2016-ban.
KÁVÉ
Michelin-csillagos séfek, gasztronómiai remekek és valódi kávékülönlegességek várják idén is az érdeklődőket a Nespresso Atelier rendezvényén....
GASZTRO
A már–már feledésbe merült magyarországi szarvasgombakultusz felélesztése a célja az idei, január végi gödöllői szarvasgomba...
ELNÖKI SOMMELIER
A jó bornak igenis kell cégér! Gál Helga, az első magyar női „borpohárnok”.
Hogy mi kell a Michelin-csillag megszerzéséhez? A Nespresso Atelier kapcsán Mészáros Ádám séffel és Mártha Róbert cukrásszal...
PALLADIO
Vicenzában és Velencében Andrea Palladio építészmester és helyi gasztronómia nyomába eredtünk.
Az olasz konyha mindig világhírű volt, de soha olyan fénykorát nem élte, mint napjainkban. Mi lehet ennek az oka? Mit tudnak ők, amit mások...
Talleyrand, francia filozófus szerint a kávé „fekete, mint az ördög, forró akár a pokol, tiszta, mint egy angyal, édes, mint a szerelem”.
Azukibab, umeboshi, wakame, wasabi, schichimi – a japán konyha kellékei, amelyek ma már mindenütt ismertek.
Márton-napon országszerte lakomákat rendeznek, hogy egész esztendőben bőven legyen mit enni, inni.
FRANCES MAYES
Napsütötte szakácskönyv címen jelent meg Frances Mayes és férje, Ed legújabb kötete. Ebből az alaklomból Budapestre látogattak.
Pihenés a kertben
Flórák és faunák
Charlize Theron - a változó Charlize Theron eljátszotta a szörnyeteget, és Oscar-díjat kapott. A világ egyik...
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró
főszerkesztő
televíziós műsorvezető