MONK'S BISTROT
A piarista rend hajdanvolt konyhájában várja vendégeit a belváros magával ragadó bisztrója. Múlt és jelen találkozása a Monk's...
ELNÖKI SOMMELIER
A jó bornak igenis kell cégér! Gál Helga, az első magyar női „borpohárnok”.
INTERJÚ MIZSEI JÁNOSSAL
Interjú Mizsei János séffel ételről, fine diningról, otthoni főzésről és a hamarosan megrendezendő Nespresso Atelier rendezvényéről.(x)
JOSEPH VIOLA
Franciaország legismertebb étele a Pâté en Croûte, vagyis a tésztában sült pástétom. S ennek a világbajnoka, Joseph Viola.
VEGETARIANIZMUS
Világszerte egyre több az olyan konyhafőnök, aki a zöldségekre a húsokkal egyenrangú alapanyagként tekint.
ZSOLNAY
A Zsolnay-gyár működésének első évtizedeiben készült rózsaszín porcelánokból nyílt kiállítás szerdán a pécsi Zsolnay Kulturális...
UTAZÁS
Nem loptam el a Qatar jelmondatát, de ha akarnék, sem tudnék más címet találni, mert az utunk valóban ötcsillagos volt, minden szempontból.
KULINÁRIA
Minőségi gasztronómiai élmény és a francia bisztrók hangulata: a Borssó az örök ígéret kategóriáját kínáló helyek éllovasa.
AVAGY: MI A RUHÁD VALÓDI ÁRA?
Ruhát veszünk, ha megjön a fizetés, ha nagy ünnepre, tárgyalásra készülünk, ha váratlanul esti programunk lesz, és természetesen külön ruha kell...
GASZTRONÓMIA
Noël Mantel: a séf, aki cannes-i éttermével hódította meg Hollywoodot.
INTERJÚ TIAGO SABARIGOVAL
Hogy mi kell a sikerhez? Tiago Sabarigo szerint elsősorban áldozat és szenvedély. A méltán híres séffel a Nespresso Atelier kapcsán...
GERBEAUD 160
160. születésnapját ünnepeli idén a hazai kávéházkultúra legismertebb szereplője, a Gerbeaud.
PROGRAMAJÁNLÓ
A nők szerepe egyre láthatóbbá és meghatározóbbá válik a gasztronómiában.
ÜZLET ÉS ANYASÁG
Szolgáltatást adnak el, nem egyszerűen csak virágot, mondja Józsa Judit, a Fleurt virágbolt tulajdonosa.
FESZTIVÁL
Pompás étkek, zamatos italok kóstoltatják magukat a megújult Gourmet Fesztiválon – a Millenárison - június 7. és 10. között.
GOÛT DE / GOOD FRANCE
Franciaország nagy dobásra készül. Egy nemzetközi rendezvény keretében igyekszik népszerűsíteni a hazai gasztronómiát.
A Costes és az Onyx után van egy harmadik Michelin-csillagos étterme is Magyarországnak: a Borkonyha.
JÖVŐNK
Az elkövetkező évtizedekben sem lesz trendi óriási adagokkal tömni a vendéget az éttermekben.
GASZTRO
Az idén jubileumot ünnepel a Restaurant című újság étteremtoplistája: a brit vendéglátó-ipari szaklap tízedik éve, 2002 óta teszi közzé évről évre...
Már Magyarországon is hódít a street food kultúra. Ezúttal egy különlegesen ízletes fesztiválon!
Pihenés a kertben
Flórák és faunák
Moholy-Nagy László művei Fotográfus, festő, formatervező, a magyar képzőművészeti egyetem névadója.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró
Művészeti főmunkatárs