TECHNIKA
Íme, a legérdekesebb innovációk, amelyek biztosan megváltoztatják a hétköznapjaidat.
A FÉRFI, AKI TETSZIK NEKÜNK
Jamie Oliver
GASZTRONÓMIA
Ki ne emlékezne az Olaszországon átrobogó piros, retró Fiatra, melyben hangosan dübörgött a Quattro mille baci.
TÁRSADALOM
„Én nem vagyok feminista, de…” És ha mégis?
INTERJÚ SÁRKÖZI ÁKOSSAL
Sárközi Ákos szerint a tökéletes étel titka gyakran egy apró tökéletlenség. A Borkonyha séfjével a Nespresso Atelier kapcsán készítettünk...
"Az asszony dolga a várás"
INTERJÚ MIZSEI JÁNOSSAL
Interjú Mizsei János séffel ételről, fine diningról, otthoni főzésről és a hamarosan megrendezendő Nespresso Atelier rendezvényéről.(x)
LUCA-NAP ÉS A JELENKOR
Lux: fény, világosság. A szóhoz egy női név, egy legenda és egy ünnepi szokás is kapcsolódik.
Mindenki emlékszik még a TV Paprikából a kedves, francia fiúra, aki alig-alig beszélt magyarul, de amikor főzni kezdett, mindig csillogott a...
LEZÁRÁS, MEGÚJULÁS, ÚJRAKEZDÉS
Ajándékok után rohangálás, kimerítő főzés és kirobbanó viták. Szeretet, öröm, várakozás. Fontosak-e az ünnepek, és mi a szerepük az...
JOSEPH VIOLA
Franciaország legismertebb étele a Pâté en Croûte, vagyis a tésztában sült pástétom. S ennek a világbajnoka, Joseph Viola.
FRANCES MAYES
Napsütötte szakácskönyv címen jelent meg Frances Mayes és férje, Ed legújabb kötete. Ebből az alaklomból Budapestre látogattak.
INTERJÚ GÖRÖG ZITÁVAL
Színésznő szeretett volna lenni, de modell és műsorvezető lett, majd vámpírhercegnőként tűnt fel a pesti földalattin - egy filmben.
JULIE DELPY
Intellektuális szerzői filmekről egyes kritikusai szerint hisztérikus komédiákra váltott. Julie Delpy, ezúttal Berlinből.
GENERÁCIÓK ÜZLETBEN
Generációkon átívelő családi álom a marcipánrózsától a világhírig.
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Udvaros Dorottya a La femme címlapján Műhelytitok:Udvaros Dorottya Nánási Pál stúdiójában.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró
televíziós műsorvezető