GASZTRONÓMIA
Idén első alkalommal jelentette meg Magyarországnak szentelt országos étteremlistáját a Michelin Guide.
UTAZÁS
Ahol minden pillanat személyre szabott, a kényelem és luxus nem extra, hanem magától értetődő.
Az utazás fontos része a modern kori ember életének. Ilyenkor egy időre hátrahagyjuk a hétköznapokat, és ismételten felfedezzük...
GASZTRO
Történetének talán legizgalmasabb nemzetközi séf-felhozatalát ígéri az idei rendezvény május 16-19. között, a Millenárison.
Törökországot egyetlen út során lehetetlen bejárni. A közös történelmi múlt emlékeinek felkeresése azonban izgalmas kezdete lehet...
Enni kell, de vajon fűlne-e a fogunk egy főttpénisz-tálhoz vagy madárnyálból készült fészekhez? Bizarr és méregdrága fogások.
NESPRESSO
Az idei Nespresso Atelier rendezvényen ismét összefogott a magyar gasztronómia legjava. (x)
AUSZTRIA
Wolfgangsee Salzburgtól alig negyven perc autózásra található, egyike a híres salzkammerguti tavaknak.
Noël Mantel: a séf, aki cannes-i éttermével hódította meg Hollywoodot.
Gstaad a luxus, a diszkréció és a tökéletes kiszolgálás szinonimája a svájci Alpokban; egy gyöngyszem a hegyek között.
INTERJÚ SÁRKÖZI ÁKOSSAL
Sárközi Ákos szerint a tökéletes étel titka gyakran egy apró tökéletlenség. A Borkonyha séfjével a Nespresso Atelier kapcsán készítettünk...
A Tetovált lány és a skandináv krimik után az északi gasztronómia is világot hódít.
A luxus szimbóluma, a béke és nyugalom oázisa. Szőlő- és olajfaültetvények között bújik meg a Meneghetti Wine Hotel & Winery. Pazar környezet és...
UTAZÁS A MESÉBE
Szeretnél egy helyben állva kétszer napfelkeltét nézni? Kétszáz éves vízimalom kerekéről lezuhanó vízsugárban zuhanyozni?
NESPRESSO ATELIER
A Nespresso Atelier háromnapos eseményén a kávé egy merőben új oldalával ismerkedhettek meg a vendégek Michelin-csillagos séfek tálalásában.(x)...
DESIGN
Innovatív ötleteiknek és újgenerációs tehetségeiknek köszönhetően a skandináv stílus népszerűsége töretlen.
A Costes és az Onyx után van egy harmadik Michelin-csillagos étterme is Magyarországnak: a Borkonyha.
GENERÁCIÓK ÜZLETBEN
Nemzetközi szinten jegyzett vendéglátóhelyek Budapesten. A közös bennük egy család több mint két évtizedes szenvedélye a minőségi vendéglátás...
HIGH LIFE
A tél igazán egy változatos útvonalakat kínáló sípályán, kényelemes körülmények között, jó szolgáltatásokkal fűszerezve...
JOSEPH VIOLA
Franciaország legismertebb étele a Pâté en Croûte, vagyis a tésztában sült pástétom. S ennek a világbajnoka, Joseph Viola.
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Udvaros Dorottya a La femme címlapján Műhelytitok:Udvaros Dorottya Nánási Pál stúdiójában.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
zenész, újságíró
újságíró
író, újságíró