AZ EMBER ÉS A VÍZ
Mindannyian a víz gyermekei vagyunk – állította címében egy jó tizenöt évvel ezelőtt megjelent könyv.
GASZTRONÓMIA
A Tetovált lány és a skandináv krimik után az északi gasztronómia is világot hódít.
160 GRAMMOS DIÉTA
Egyre többet hallunk a 160 grammos szénhidrátdiétáról. Mit takar pontosan ez a fajta életmód?
Mindenki emlékszik még a TV Paprikából a kedves, francia fiúra, aki alig-alig beszélt magyarul, de amikor főzni kezdett, mindig csillogott a...
FESZTIVÁL
Csaknem 80 bortermelő és 15 sajtkészítő november 24-én és 25-én a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban.
A bruncholás hazánkban is egyre elterjedtebb. Miben rejlik a titka?
FIRST LADYK
Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, az Egyesült Államok elnökei pedig minden kétséget kizáróan sikeres férfiaknak tekinthetők. George...
DIÉTA
Az elhízás járványszerűen terjed a fejlett világban. Hiába a számtalan fogyasztószer és csalhatatlan módszer, a túlsúlyosak száma...
Reggelizz, mint egy király, ebédelj, mint egy lord, vacsorázz, mint egy koldus. De vajon milyen a valóságban egy királyi lakoma?
Székelykáposzta vagy Sacher-torta zöldségekből? A nyers vegán étrend hívei szerint nem csak salátát ehet az, aki ezt a módszert választja!
Hogy mi kell a Michelin-csillag megszerzéséhez? A Nespresso Atelier kapcsán Mészáros Ádám séffel és Mártha Róbert cukrásszal...
JÖVŐNK
Az elkövetkező évtizedekben sem lesz trendi óriási adagokkal tömni a vendéget az éttermekben.
CUKRÁSZDÁK
Gazdag cukrászörökség és hagyomány jellemzi ezeket a helyeket, ahol a modern szemlélet találkozik a kiváló minőségű alapanyagokkal.
Idén május 30. és június 1. között várja a gasztronómia szerelmeseit a hazai gasztrofesztiválok egyik legnívósabbja, a Gourmet Fesztivál.
ITÁLIA ÍZEI
Olaszország egyesek szerint a világ legfinomabb ételeinek és legcsinosabb nőinek a hazája. De mi a titka a Dolce Vita életérzésnek?
LEGENDA, AMI VALÓSÁG
A legenda szerint kétezer évvel ezelőtt egy szerelmes pásztorfiú reggel tájt egy barlangban hagyta szerény ebédjét: sajtot, kenyérrel.
SANZONTOKAJ
Rácz Erika tapasztalt borász, aki úgy döntött, hogy belekezd egy hatalmas vállalkozásába, egy szőlőbirtok felépítésébe.(x)
GOURMET
A hagyományos ír konyha nem mondható ugyan világhírűnek, de egy jó lazacos szendvics egy pint Guinness-szel bármikor jól esik a melegben.
ÉLETMÓD
A mindful eating szerint önsanyargatás helyett itt az ideje, hogy tudatosságot vigyünk az étkezésekbe, és ismét elmerüljünk az ételek élvezetében!...
GASZTRO
Eddig 36 szakácscsapat több mint 80 féle étellel nevezett a Kóstolja meg Magyarországot! elnevezésű gasztronómiai show-ra.
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Debussy: Le plus que lente Vámosi-Nagy Zsuzsa, legtehetségesebb fiatal muzsikusaink egyike, számos hazai és...
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
televíziós műsorvezető
Művészeti főmunkatárs
újságíró